DIRECT MAIL.

De complete verzorging van direct mail is bij ons in goede handen. We gebruiken innovatieve technieken om jouw doelgroep te bereiken met hoogwaardige, gepersonaliseerde direct mail en printwerk. Wij beschikken over de nieuwste machines om elke printopdracht te verzorgen. Naast sealen in folie, verpakken wij ook drukwerk in papier, bijvoorbeeld een stijlvolle banderol of opvallende paperwrap. Met Magazine-Masters.nl bespaar je op de verzendkosten. Door onze grote volume afnames profiteer je van aantrekkelijke porto tarieven.

De complete verzorging van direct mail is bij ons in goede handen. We gebruiken innovatieve technieken om jouw doelgroep te bereiken met hoogwaardige, gepersonaliseerde direct mail en printwerk. Wij beschikken over de nieuwste machines om elke printopdracht te verzorgen. Naast sealen in folie, verpakken wij ook drukwerk in papier, bijvoorbeeld een stijlvolle banderol of opvallende paperwrap. Met Magazine-Masters.nl bespaar je op de verzendkosten. Door onze volume contracten profiteer je van aantrekkelijke porto tarieven.

Direct mail versturen is één van de meest effectieve (marketing) instrumenten om jouw doelgroep te bereiken. Een print campagne in de vorm van geadresseerd drukwerk heeft veel voordelen. De attentiewaarde van een magazine in de brievenbus is hoog. Zo heeft post meer fysieke contact momenten, wordt het vaker en langer bewaard en meestal door meerdere personen gelezen. Dit maakt van direct mail het perfecte middel om met jouw doelgroep te communiceren. Of het nu een commerciële boodschap is of een informatief doel heeft.

EEN BREED SCALA AAN DIRECT MAIL MOGELIJKHEDEN

Kwaliteit en snelheid, dat staat bij de productie en verzending van jouw direct mail voorop. In kleine of grote volumes, met gepersonaliseerde brieven, acceptgiro’s, postkaarten of als selfmailer. Verzonden in een bio folie, paperwrap of envelop. Wij produceren en verzenden elke mailing razendsnel en tegen aantrekkelijke tarieven.

WIL JIJ DIRECT MAIL VERSTUREN?

Wij denken graag met je mee om met jouw direct mail maximale respons te realiseren. Neem direct contact op met één van onze direct mail specialisten voor een advies op maat.

BEGINNEN MET DIRECT MAIL? ONZE TIPS VOOR JOUW DIRECT MAILING

Je wilt dat jouw magazines in topconditie bij de ontvanger in handen komen. Sealen zorgt voor de perfecte bescherming van je magazine. Laat je drukwerk sealen in een folie, dan kies je voor een praktische en verzorgde verzend verpakking.

Een folieverpakking is uitnodigend en wekt de nieuwsgierigheid van de ontvanger. Sealen is mogelijk in verschillende folie soorten, van conventionele folies tot slimme en verrassende varianten. Er zijn diverse soorten folie met elk een eigen look en feel. Helder transparant, semi-transparant of gekleurd. Ook gemetalliseerde of bedrukte folie behoort tot de mogelijkheden.

ONZE TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE DIRECT MAILING

Natuurlijk wil je dat jouw magazines, direct mail of brochures in topconditie bij de ontvanger aankomen. We zetten diverse mogelijkheden op een rijtje: sealen, milieuvriendelijke folie, paperwrap en postverzending.

Vraag hier je Offerte aan.

Hallo!

Wim hier. Kan ik je helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Sleep ‘m in het kader.
    Is je bestand groter dan 15 MB? Maak dan gebruik van onze WeTransfer-pagina.