Paperwrap.

Net even anders

Onze tips voor een succesvolle direct mailing.

Natuurlijk wil je dat jouw magazines, direct mail of brochures in topconditie bij de ontvanger aankomen. We zetten diverse mogelijkheden op een rijtje: sealen, milieuvriendelijke folie, paperwrap en postverzending.

Paperwrap.

Deze wrap van papier is net even anders en een alternatief voor de traditionele envelop. Met de innovatieve, data gestuurde  inkjetprinter, kan de papier verpakking zowel op de binnenzijde als de buitenzijde, variabel en full colour worden geprint. Natuurlijk bepaal jij de vorm en de opdruk. Die kan voor elke uiting, elke doelgroep of iedere ontvanger uniek zijn. Ook kunnen wij een gepersonaliseerde inhoud met een gepersonaliseerde wrap matchen. Dit geeft je de mogelijkheid jouw doelgroep direct met een 1-op-1 aanbod en een relevante boodschap te benaderen.

Wil je weten wat de meerwaarde van de paperwrap is voor jouw campagne? Vraag dan direct meer informatie of modellen aan. Onze specialisten adviseren je graag.

Voor het printen van direct mail en overige gedrukte media bieden wij je volop keuze. Middels onze direct mail partners beschikken wij over de nieuwste machines om elke printopdracht te verzorgen. Van basis adresgegevens in-printen tot zeer geavanceerde, volledig full colour print met zeer hoge afdrukkwaliteit.

Wil je adresgegevens op een etiket, verpakkingsfolie of een brochure in full colour met een geheel variabele inhoud, volledig afgestemd op de individuele ontvanger? Ook dat kan. Het grote voordeel van digitale print productie is de mogelijkheid om met tekst en beeld te variëren. Zo kunnen we per afdruk de foto’s en teksten eenvoudig afwisselen. Ook direct mail kan op deze manier, 1-op-1 op de ontvanger, worden afgestemd, bijvoorbeeld met een relevante aanbieding voor elke ontvanger.

Contact opnemen

Voordelen van paperwrap.

1 Verzending met gepersonaliseerde inhoud
2 Unieke segmentatie
3 Milieuvriendelijke uitstraling
4 Korte doorlooptijden
5 Optimale 1-op-1 communicatie
6 Kleine en grote volumes