Meet the Masters.

Deze “Masters” staan voor je klaar!

Ons team, met gezamenlijk meer dan 60 jaar grafische ervaring, staat dagelijks voor je klaar met de juiste hulp en advies op maat. Betrokkenheid bij onze klanten vinden we belangrijk. Daarom laten we graag het gezicht zien van de contactpersonen die je helpen bij de realisatie van je magazine of catalogus .

Onno Thijsen.

Drukinkt zit in zijn aderen. Altijd en overal op zoek naar de nieuwste technieken en de beste deals, dat is wat hem drijft. Onno staat voor zijn product en doet er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen!

Contact gegevens
onno@magazine-masters.nl
085-064 06 99

Pauline Marcusse.

Een tevreden klant, dat is waarvoor ze gaat! Hoe uitdagender, hoe leuker. Heb je een project met speciale wensen en eisen, waarbij je deskundig advies kunt gebruiken? Bel Pauline en ze gaat enthousiast voor je aan de slag.

Contact gegevens
pauline@magazine-masters.nl
085-064 06 99

Wim de Olde.

Onze master in een strakke productie en slimme logistieke organisatie. Alles altijd tot in de puntjes geregeld. Geen deadline wordt gemist!

Contact gegevens
wim@magazine-masters.nl
085-064 06 99

Ruth Thijsen.

Een en al klantvriendelijkheid. Welke vraag je ook hebt, Ruth weet het antwoord of weet deze voor je te vinden!

Contact gegevens
ruth@magazine-masters.nl
085-064 06 99

Henry de Jong.

Henry heeft meer dan 30 jaar (inter)nationale ervaring in de ICT, sales en customer management rond het aanbieden van SaaS applicaties. Gedreven en klantgericht met het vermogen om te luisteren. Binnenkort eens afspreken?

Contact gegevens
henry@magazine-masters.nl
085-064 06 99

Jet​ Verheijen.

Onze ervaren magazine vormgeefster die na haar opleiding aan de kunstacademie al heel wat fraaie pagina’s heeft mogen maken. Ook voor jouw magazine?

Contact gegevens
jet@magazine-masters.nl
085-064 06 99