Wij zijn de magazine masters.

De specialisten in magazines drukken

Wat doen wij.

Magazine-Masters.nl is een webshop voor het drukken en distribueren van magazines, brochures en catalogi. Ons specialisme is A4 formaat.

Al onze magazines drukken wij in vellen-offset en rotatie-offset. Daarvoor gebruiken we de modernste en meest efficiënte druktechnieken. We bieden een grote keuze aan papiersoorten. Daarnaast hebben we een breed scala aan omslag- en afwerkingsmogelijkheden. Ook wat betreft direct mail en postale verwerking is er veel mogelijk. De keuze is aan jou!

Het drukwerk leveren en verpakken we volledig naar wens, jóuw wens! Met deze werkwijze biedt Magazine-Masters.nl je gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de beste prijs. En wil je persoonlijke service? Dan kun je daar op elk gewenst moment op rekenen!

Naast onze standaard uitvoeringen bieden we natuurlijk ook maatwerk! Als je ons de specificaties doorgeeft van het magazine dat je voor ogen hebt, dan mailen we je binnen 24 uur een passende offerte.

Maatwerk: dat leveren wij goed en graag!

Hoe werken wij.

In onze webshop bestel je jouw magazine in de gewenste uitvoering en met de gewenste leverdatum. Wij controleren direct de beschikbaarheid van papier en productie capaciteit en bevestigen jouw bestelling binnen 24 uur.

Natuurlijk snappen we dat je graag vooraf wilt zien hoe onze magazines kwalitatief zijn uitgevoerd en hoe het papier oogt. Daarom heb je via onze unieke dummy service de volgende dag al een referentie exemplaar in je brievenbus liggen.

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan wij aan de slag. Via de klant portal ben je elk moment op de hoogte van de status van jouw order. Natuurlijk houden wij contact met je over de voortgang. Zo sturen wij tijdig bericht als wij de PDF bestanden wensen te ontvangen.