Heldere beloften waarmaken.

Dat is onze dagelijkse drive

De klant staat op nummer 1 bij Magazine-Masters.nl. Op basis van deze gedachte hebben we zes kernwaarden geformuleerd. Deze worden breed gedragen door het team van Magazine-Masters.nl organisatie en vormen de basis bij alles wat we doen. Wij vinden het belangrijk om deze kernwaarden met je te delen. Dan weet je direct wat je van ons kunt verwachten.

Uitgekiende product selectie.

Wij kennen de markt, weten door heel goed te luisteren waar onze klanten naar op zoek zijn en hebben op basis daarvan onze collectie “master pieces” samengesteld. Een collectie van veel gekozen papier- en uitstralingsopties waarmee we je een zoektocht in het bos der papiersoorten en gramsgewichten besparen.

Ben je op zoek naar een afwijkend formaat, papiersoort, uitvoering of distributie optie? Met onze uitgebreide productie mogelijkheden hebben we altijd een passende mogelijkheid voor handen. Wanneer wij de specificaties mogen ontvangen werken wij een best-fit voorstel voor je uit.

Optimaal bestel gemak.

Een zeer overzichtelijke webshop, met een paar muisklikken ben je bij de juiste samenstelling. Magazine-Masters.nl is niet alleen een master in de beste prijs maar ook een master in bestel gemak. Overal inzicht in de prijs opbouw van het magazine en inzicht in de opties en keuzes die er zijn. In uw persoonlijke omgeving vindt u elk detail van uw favoriete producten, bestellingen, planning en gemaakte afspraken. Gemakkelijk en overzichtelijk! Betaling doe je middels een factuur welke we direct na de uitlevering per mail toesturen of direct via Ideal.

VERBAZINGWEKKENDE SERVICE.

Het verlenen van top service vinden we van cruciaal belang. Uitdagingen pakken we met beide handen aan en we garanderen dat bestellingen op de afgesproken dag en bestemming worden geleverd, verpakt naar uw wens. Klantgerichtheid zit in het DNA van elke Magazine Master!

U tevreden,
wij tevreden.

We zetten ons elke dag weer in om de verwachting van u als klant te realiseren maar liever nog te overtreffen. Dat is waar het bij Magazine-Masters.nl uiteindelijk om draait: als onze klant tevreden is, zijn wij dat ook. Dat stuk service en drive extra bieden is voor ons heel normaal. Medewerkers die hart hebben voor hetgeen ze doen, zorgen ervoor dat klanten met een goed gevoel bij ons terechtkomen, blijven en weer terugkomen. Gewoon omdat je tevreden bent. En dat maakt ons happy.

De beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Niemand betaalt graag te veel. Door de beste prijs voor elk magazine te garanderen, helpen wij onze klanten besparen. Productie middels de efficiëntste drukpersen, scherpe papier inkoop en optimale logistiek. Onze slimme combinaties in formaat en papier combinaties maakt dat wij zeer snel en zeer voordelig kunnen werken.

Dit alles verzekert onze klanten van een goede aankoop bij Magazine-Masters.nl. Een stukje zekerheid met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Volgens afspraak,
zonder verrassingen.

We komen afspraken na en handelen volgens verwachting. Geen verrassingen, ook niet op de factuur. We staan voor ons product, de kwaliteit, service en levering volgens duidelijke planning. Bij Magazine-Masters.nl weten klanten waar ze aan toe zijn.